U bent hier

Insectscreen

De insectscreens uit onze BLOCK collectie houden ongewenste insecten op een milieuvriendelijke wijze buiten. We houden van de natuur, toch?

Insectwerende screens bieden ons en onze kinderen groot leefcomfort. We behouden optimaal contact met onze leefruimte buiten, de buitenkeuken of onze tuin terwijl we binnen –zelfs bij kunstlicht– genieten van een insectenvrije avond.

Wat is heerlijker dan het huis op een hete zomerdag eens flink te verluchten? Alleen maar jammer van die vervelende beestjes. Gelukkig kunt u dan rekenen op onze insectscreens die tegen een stootje kunnen, zelfs tegen een hevige windstoot. Eindelijk slaapt u straks weer muggenvrij met open raam.

Onze nieuwe innovatie “Bellavista” insectscreen zorgt voor een extra visibiliteit naar de buitenwereld toe waarbij de insecten nog beter geweerd worden. Het Bellavista-gaas wordt bijna als onzichtbaar ervaren zodat je optimaal van je tuin kan genieten.

Hebt u een hond of poes die wel eens wil krabben aan de hordeur? Voor mensen met huisdieren is er het onverwoestbare XTRA Screen dat resistent is tegen het krabben van jullie viervoeters.

Insectscreen collectie